زندگینامه

هنر بروز ژرفای دل است به جلوه ظهور         وموسیقی تجلی بخش این حضور «رعنائی»

حسین رعنائی ( 1352/10/10 ) در شهرستان گنبد کاووس دیده به جهان گشود. عشق وی به هنر او را به عالم موسیقی کشانید.

از سال 1368 موسیقی را با ساز سازی آغاز نمود. در ابتدا به ساخت سنتور و سه تار پرداخت و در کنار آن با موسیقی نیز آشنا شد. در حین آموختن سه تار، او همواره میل خود را به سه تارهایی که صدایی بم و پر حجم داشتند، احساس می نمود. سرانجام این حالت درونی موجب گشت تا وی این صدای گم شده خود را بیآفریند. پس «تارینه» را ابداع نمود.

سال 1369 با ساز تنبک آشنا شد و پس از گذراندن یک دوره مقدماتی (غیر اصولی ) نزد کوشان یغمایی، به کلاس درس بهمن رجبی راه یافت .و مجددا از ابتدا به مدت شش سال دوره های تنبک نوازی را نزد ایشان گذراند. و با عشق و علاقه و استعداد ویژه خود توانست آثاری در زمینه موسیقی در قالب کتاب و نوار و سی دی ارائه دهد.(برای مشاهده به آثاروتالیفات مراجعه شود).

حسین رعنائی عضو خانه موسیقی ایران به شماره 1/280 ، دارنده کارت مربیگری از مرکز آموزش های هنری کشور به شماره 143/1671 و کد هنری 33160038810001 ، دارای مجوز تاسیس آموزشگاه آزاد موسیقی (درجه یک) از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به شماره 143/300، طراح و سازنده تارینه به شماره ثبت 44917 ، عضو بنیان نخبگان، مخترعین و نوآوران به شماره 1007924 ، مولف آثار متعدد موسیقی در سطح کشور ،با 28 سال سابقه کار هنری در عرصه موسیقی می باشد.

وی تاکنون جهت شناساندن موسیقی اجراهای مختلفی در داخل و خارج از کشور ارائه داشته است. از کنسرت های ایشان میتوان ، همکاری با استاد کیوان ساکت و سالار عقیلی اشاره داشت .

او هم اکنون در گنبد کاووس علاوه بر ساز سازی و مدیریت آموزشگاه موسیقی شباهنگ به تدریس موسیقی سنتی نیز مشغول می باشد. درکتاب مردان موسیقی ایران نوشته (حبیب الله نصیری فر ) جلد سوم ( با کاروان هنرمندان ) از حسین رعنائی به عنوان نوازنده ،مولف و طراح ساز جدید تارینه ،نامبرده شده است.

                    

                                                        بروز شده سال:1399